Spring til indhold

Om mig

Hvem er jeg?
Årgang 1982 og tilflytter til Furesø i 2015 efter at have boet i København i en årrække. Stammer fra Lolland hvor jeg er født og opvokset. Jeg er far til tre børn, der alle går i folkeskolen og er gift med Cecilie.

Da vi skulle flytte fra København, ledte vi godt og grundigt efter et godt sted at bo. Det var væsentligt for os, at det var tæt på byen, men samtidig også i naturskønne omgivelser. Derudover vægtede det højt at der var et stærkt forenings- og fritidsliv. Ikke mindst for vores børn.

Vi er blevet meget glade for vores valg. Furesø har fantastiske rammer til det gode liv. Det sætter jeg stor pris på, og vil gerne være med til at udvikle i fremtiden.

Professionel baggrund
Jeg er uddannet lærer fra N. Zahles Seminarium med linjefag i dansk, musik, samfundsfag og idræt. Jeg har været ansat som lærer i både Rødby og Gentofte.

Efter 10 år som lærer, var det tid til at afsøge nye udfordringer. Jeg startede som redaktør hos Clio Online, hvor jeg skabte en undervisningsplatform til musikundervisning for grundskolen. Her var jeg et par år, indtil jeg startede i mit nuværende job som projektleder for Dansk Sang, Musiklærerforeningens forlag. Her arbejder jeg primært med digitalt undervisningsmateriale til musikundervisningen og forretningsudvikling af forlaget. Dertil har jeg været tilknyttet større musikprojekter som projektleder. Her har den årlige planlægning af Skolernes Sangdag fx fyldt en del over årene.

Foruden mit civile job varetager jeg også en bestyrelsespost i Spil Dansk for Musikforlæggerne. Dertil kommer en bestyrelsespost i Cph. Phil for KKR Hovedstaden.

I Furesø sidder jeg i Børn og Skole-udvalget, Natur og Klima-udvalget samt Børn og Unge-udvalg (tvangsanbringelser) og Baadfartsudvalget.